Sojamelk of zuurstoftanks op je rider?

Vorige week zag ik deze leuke site met artiesten riders langskomen op Facebook. Op de meeste technische riders staat algemene info over bijvoorbeeld de opstelling van band, het aantal kanalen dat de band gebruikt op het mengpaneel etc. Wat grotere bands komen ook met een hospitality rider met wensen zoals ‘5 Spa blauw flessen’ of ‘6 maaltijden waarvan 2 vegetarisch’.

Heel begrijpelijk allemaal natuurlijk, maar hoe groter de band, hoe opmerkelijker de wensen van de artiest. Zo vraagt de rider van John Mayer bijvoorbeeld om 40 handdoeken, 4 zachte tandenborstels en een paar liter soyamelk en er staan 3 zuurstoftanks op de rider van ACDC. 🙂

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.