‘Muzikant 2.0’ presentatie 4 maart @ Crea

Donderdagavond 4 maart gaf ik een openbare lezing in de Muziekzaal van CREA in Amsterdam. Achteraf had ik nog een aantal interessante inhoudelijke gesprekken. Iedereen bedankt voor de leuke reacties!

Aansluitend speelden er drie bands tijdens het maandelijkse ‘Plug & Play’. Dit organiseer ik nu alweer bijna twee jaar samen met Wouter Heuvelink en enkele andere vrijwilligers. De kwaliteit van de bands (The Pleasure Principle50 Grams of Violence en New Age Peasants) was hoog!

Hieronder de slides. Wanneer er nog vragen zijn, mail me gerust!

2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] afloop van mijn lezing ‘Muzikant 2.0′ twee weken geleden in CREA in Amsterdam, had ik wat goede gesprekken met diverse mensen uit het publiek. Voor mij blijft het opmerkelijk […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.