4 Maart Lezing/Workshop Muzikant 2.0 @ CREA Amsterdam

Muzikant 2.0. Over Twitter en Web-2.0 voor muzikanten.

Je speelt in een band, hebt een website laten maken door een vriend en meteen ook maar een MySpace, Facebook en Twitter profiel gemaakt. Dat schijn je namelijk echt te moeten hebben! Hoe ga je nu verder? Waarom zou je hieraan meedoen en wat heb je eraan? Zijn er nog alternatieven? Zijn ReverbNation, BandCamp en Last.fm niet veel geschikter? Wie is je publiek en waar zitten je fans? Wat is eigenlijk je boodschap en hoe verkondig je deze het beste op welk platform? Wat doe je met je biografie en heeft het nog zin om een demo-cd te maken?

MindNote geeft op 4 maart antwoord op deze vragen. Aan de hand van succesvolle en minder succesvolle voorbeelden vertelt MindNote over wat je beter wel en niet kunt doen als muzikant 2.0. Als mediawetenschapper, gitarist bij NEON, journalist bij 3VOOR12/Amsterdam, programmeur bij CREA Plug & Play en workshop-docent bij Stichting PopSport, heeft MindNote vanuit verschillende perspectieven een brede kijk op 2.0 ontwikkelingen in de muziek.

Wat? Lezing/Workshop

Wanneer? 4 Maart 20:00 – 21:00

Waar? CREA Muziekzaal Amsterdam

Voor wie? Muzikanten en andere geïnteresseerden in de laatste ontwikkelingen op het gebied van muziek maken, delen en consumeren

====

Vanaf 21:00 begint CREA Plug and Play met de drie rockbands: The Pleasure Principle, 50 Grams of Violence en New Age Peasants.

4 antwoorden
  1. Meindert
    Meindert zegt:

    Thanks! De stream kreeg ik niet meer zo snel geregeld, maar het wordt gefilmd.. Na het weekend zal die denk ik online verschijnen. De Keynote-presentatie zet ik morgen online 😀

    Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.