My Blog is Back

In juli 2012 gaf ik aan na 2,5 jaar en meer dan 650 berichten te overwegen om te stoppen met bloggen. Ik schreef vervolgens geen enkel blogbericht meer en plaatste enkel wat slides van presentaties die ik had gegeven. Ondertussen was ik druk bezig met allerlei leuke dingen. De productie van de maandelijkse Guitar Matrix gitaarfestivals, de coördinatie van de Sena Young Talent Guitar Awards, interviews met internationale gitaristen en de online publiciteit voor het grootste gitaarfestival van Europa – Amsterdam Electric Guitar Heaven – en de productie en programmering van de maandelijkse viering van Achterhoekse muzikanten: Behind the Corner.

Van al deze activiteiten was nauwelijks iets zichtbaar op Mindnote.nl. Het was een opgedroogd weblog dat niet meer representatief was voor de werkzaamheden van mijn onderneming, vandaar dat ik vorige week besloot om Mindnote.nl aan een grondige makeover te onderwerpen. De site illustreert nu – letterlijk – beter waar ik me mee bezighoud, zonder daarbij alle waardevolle oude content te verwijderen.

Het weblog is verplaatst naar www.mindnote.nl/blog en ik ga nu voorzichtig weer de draad oppakken. Ik ben weer blogger!

Bedankt voor alle leuke reacties die ik al zowel online als offline kreeg en ik ben heel benieuwd naar jullie mening de nieuwe zomerjas van Mindnote.nl.

grtz Meindert

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.