MindNote geeft gitaarles onder het motto ‘Muzikant worden’

Gitaarles draait niet alleen om gitaar leren spelen. Uiteindelijk is het een stuk waardevoller en leuker om ‘muzikant’ te leren worden! Theorie en techniek zijn wel degelijk belangrijk en worden zeker niet overgeslagen, maar zijn vaak middelen om het doel te bereiken: (samen) muziek maken.

Vanuit deze gedachte geef ik sinds 2001 gitaarles en initieerde met diezelfde filosofie in 2006 de OpenMinded Muziekschool; een groeiend netwerk van docenten en leerlingen. Sinds enkele weken geef ik zelf ook weer actief les aan de Geldersekade; dichtbij Amsterdam centraal.

Met vijftien jaar podiumervaring, tien jaar leservaring en goede theoretische kennis, beheers ik inmiddels een breed repertoire aan nummers en stijlen: van rock, pop, singer-songwriter, blues tot de beginselen van jazz en latin.

Wil jij of ken je iemand die op een ‘open-minded manier’ gitaar-, bas- of muziektheorieles wil? Hier kun je meer info lezen over de lessen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.