Tooltip #98 GroupTweet: Wisdom of the Crowd gebruiken als tool

Afgelopen week lieten de heren van Fast Moving Targets weten enigszins teleurgesteld te zijn in het aantal reacties op hun uitnodiging om samen interessant nieuws te tweeten. Dit kan namelijk heel eenvoudig d.m.v. GroupTweet.

De beheerder van het gezamenlijke account verleent via GroupTweet toegang aan andere personen door hen een DM naar het gezamenlijke account te laten sturen. Nog geen seconde later verschijnt de verstuurde tweet in de timeline met de vermelding van de originele zender.

Het screenshot hiernaast illustreert mooi hoe snel en eenvoudig dit gaat en de tweet ook direct weer wordt gedeeld. Na de twuitleg van Fast Moving Targets verstuur ik een tweet over een gratis e-book en nog geen paar minuten later wordt deze alweer geretweet. Handig 🙂

Bekijk hier meer handige Tooltips over muziek(-educatie) en innovatie

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.