TED-tip #80 Roos van Vugt over social media bij Deloitte

Iedere maandag tipt Mindnote een TED-presentatie met interessante en/of handige ideeën over muziek, edutainment en e-cultuur. Tijdens deze jaarlijkse conferenties houden allerhande invloedrijke denkers een lezing van maximaal twintig minuten over hun eigen expertise. Deze voordrachten staan allemaal online en gaan in eerste instantie over technologie, entertainment en design (TED), maar gaan steeds vaker ook over wetenschap, kunst, economie en maatschappelijke onderwerpen. Deze keer weer geen TED-video, maar een interview voor media platform Fast Moving Targets van Erwin Blom en Roeland Stekelenburg.

Roos van Vugt is social media manager bij een van de grotere financiële dienstverleners van ons land: Deloitte. Zij is onder andere wel enthousiast over een social media policy voor bedrijven omdat het stimulerend kan werken: “Mensen willen per definitie graag kaders hebben; wat kan ik wel doen, wat kan ik niet doen? Het hoeft helemaal geen rocket science te zijn. …/… Als je bijvoorbeeld kijkt naar die van TNT, nog steeds een van de mooiste social media policies van Nederland, dan hebben zij het op een hele enthousiasmerende manier gebracht.”

Bekijk hier het overzicht met alle TED-tips over muziek, educatie en innovatie.

Roos van Vugt (Deloitte): corporate en social gaan prima samen by Fast Moving Targets

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.