Nieuw seizoen Popsport

Net als in de afgelopen twee jaren geef ik komend seizoen weer de workshops ‘Artiest 2.0′ en ‘Publiciteit & Media’ voor stichting PopSport.

“De Stichting PopSport wil zoveel mogelijk jongeren wegwijs maken in een wereld die velen intrigeert en is omgeven met gouden randen: de popwereld. Met een duidelijke focus op de zakelijke, muzikale en sociale ontwikkeling van jongeren leert de stichting jongeren hoe het is om in deze specifieke cultuurindustrie actief te zijn. Dat doet ze door in projectvorm een educatief programma te combineren met een realistisch praktijktraject. Daarin laat ze de jongeren niet slechts droogzwemmen, maar spoort ze aan om daadwerkelijk mee te draaien in hun eigen culturele omgeving en te participeren in de totstandkoming van een eigen levendige popscene.”

Vorig jaar werkte ik hierbij ook al nauw samen met onderzoeker en oud-studiegenoot Nieuwe Media & Digitale Cultuur Stijn Bannier. Stijn zal zich komend seizoen weer ontfermen over de provincies Limburg, Noord-Brabant en Zeeland en ik over Noord-Holland, Flevoland, Drenthe en Gelderland. Net als vorig jaar hebben weer samen onderstaande presentatie gemaakt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.